Verzending & Retour en Klachten

 

VERZEND INFORMATIE

 

Wij verzenden binnen 2 werkdagen naar Nederland en België.

 

De verzendkosten zijn als volgt:

Gratis verzending binnen Nederland vanaf een bestelbedrag vanaf € 40,00

Minder dan € 39,99? dan betaald je slechts € 4,50 verzendkosten.

 

Voor België geldt altijd een verzendbedrag van € 6,50 ongeacht het bestelbedrag.

 

Wij maken gebruik van DPD als verzender. Met name voor België is onze ervaring dat dit heel snel gaat.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Verzenden naar andere landen

Ook dat is mogelijk. Mail ons met de vraag wat de verzendkosten gaan worden voor verzending naar andere landen dan Nederland en België.

Even we send to various country's. Send us an email to ask what the transport costs will be for you and how you can pay. CONTACT

Garantie 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging

 

RETOURNEREN of een klacht

 

Het kan altijd gebeuren dat je het product liever wilt retourneren. Volgens onze algemene voorwaarden heb je 14 dagen bedenktijd.

Neem contact met ons op via de mail en wij lossen het op.

 

  • De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden.
  • Daarna 14 dagen om het product terug te sturen.
  • Na aanmelden van het retour heb je als winkelier 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.

 

Heb je een klacht laat het ons weten en ook dit lossen wij altijd op. contact

 

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.